Bestel uitgaven van het LSR

Welkom bij de webwinkel van het LSR. Hier kunt u uitgaven bestellen van het LSR. U vindt hier informatiemateriaal over het LSR, producten over medezeggenschap en zeggenschap en handreikingen voor het cliëntenraadswerk. Kijkt u rustig rond.

Heeft u vragen over producten, bestellingen of levering, neemt u dan contact op met het secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl of telefoonnummer 030-293 76 64.

Bestellen

Stap 1 Ga naar een rubriek en het gewenste artikel.
Stap 2 Klik bij het artikel op de knop 'bestellen'.
Stap 3 U ziet uw bestellijst. Controleer en/of wijzig uw bestelling. U kunt verdergaan met winkelen of uw bestelling afronden.
Stap 4 Rond uw bestelling af. Voor deze stap geeft u uw gegevens op; u geeft aan of de cliëntenraad van uw organisatie lid is van het LSR; en wanneer het bezorgadres afwijkt van het factuuradres dan kunt u dat hier invullen.

Bezorgen

  • Uw bestelling wordt ontvangen door ons.
  • Wij controleren uw gegevens; kijken of u lid of niet-lid bent en passen eventueel de kosten daarop aan.
  • Via TNT Post of TNT Pakketservice worden uw bestelde producten binnen enkele werkdagen verstuurd.

Betalen

De factuur wordt apart verzonden. Het LSR hanteert aparte prijzen voor leden en niet-leden. Bijkomende kosten zijn administratiekosten. Deze zijn vermeld in de bestellijst.
Niet vermeld zijn de verzendkosten.
Deze worden apart berekend volgens de tarieven van TNT Post en TNT pakketservice en zijn afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht.