Startpagina >> Actueel >> Nieuws

Nieuws

Kom naar een SamenSterkdag bij u in de buurt

 

Van half september tot half november 2018 zijn verdeeld over het land SamenSterkdagen te bezoeken. Vanuit het programma Ik doe mee! – Samen Sterk voor Kwaliteit, organiseren de cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR, deze bijeenkomsten.

Bij de SamenSterkdag kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bezoeken en meedoen aan workshops. Voor iedereen is er iets te doen: voor mensen met een beperking die gebruik maken van zorg en ondersteuning, familie, medewerkers, vrijwilligers, cliëntenraden.

Voor informatie over deze SamenSterkdag

 

De dagen worden georganiseerd samen met en bij een gastzorgorganisatie. Iedereen die betrokken is, kan meedoen aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Het programma

Iedere SamenSterkdag begint om 10.00 uur en stopt om 15.30 uur.
Er zijn verschillende workshoprondes en lezingen. Over onderwerpen die we samen met de gastorganisatie vaststellen. Bijvoorbeeld over 'leven in vrijheid', 'in gesprek over het ondersteuningsplan', 'toegankelijke informatie over zorg', 'versterken van medezeggenschap', 'de dialoog over goede zorg – goed leven voor ouderen'.

Vijf bijeenkomsten

De Samen Sterk dagen zijn op de volgende datums en plekken:

  • vrijdag 28 september in Vries (Drenthe)
  • vrijdag 5 oktober in Rijswijk (Zuid-Holland)
  • vrijdag 26 oktober in Bilthoven (Utrecht)
  • vrijdag 2 november in Rosmalen (Noord-Brabant)
  • vrijdag 9 november in Enschede (Overijssel).

Mee doen

Mensen die mee willen doen, kunnen dat kenbaar maken door een e-mailadres hier achter te laten. Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om je in te schrijven. Meer informatie op www.ikdoemee.nl.

Deze bijeenkomsten vinden plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg 'Samen Sterk voor Kwaliteit', een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE NL, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS. In de Kwaliteitsagenda staan afspraken over kwaliteit, over samenwerken aan nóg betere zorg en ondersteuning.Meer informatie is te vinden op: www.ikdoemee.nl

Geplaatst op donderdag 20 september 2018.

 

Overige pagina informatie

Zoeken op deze website

Of bekijk een overzicht van alle pagina's via wegwijzer.

Recent door u bezocht