Sterk in medezeggenschap

Wie verdient de Annemiek Koremansprijs?

Kent u iemand die iets bijzonders heeft gedaan op het gebied van medezeggenschap? Die zich met passie hard maakt voor inspraak van cliënten in de zorg? Die een drive heeft zich in te zetten voor solidariteit met mensen die zorg nodig hebben? Nomineer hem of haar voor de Annemiek Koremansprijs.

Over de Annemiek Koremansprijs

De prijsDe Annemiek Koremansprijs wordt tweejaarlijks door het LSR uitgereikt aan een persoon of groep die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor medezeggenschap via de cliëntenraad in zorg en welzijn. De inzet kenmerkt zich door activiteiten die zich richten op het bevorderen van collectieve medezeggenschap en onderlinge solidariteit.

De prijs is vernoemd naar Annemiek Koremans wegens haar enorme inzet voor collectieve medezeggenschap. Koremans bekleedde vele functies binnen de medezeggenschap als voorzitter van de cliëntenraad van Sophia Revalidatie, voorzitter van het  Platform Gehandicapten Westland, lid van de cliëntenraad van verzorgingshuis De Terwebloem, lid van het consumentenpanel Regiotaxi Stadsgewest Haaglanden, vertrouwenspersoon voor cliënten met een lichamelijk beperking van de gemeente, woningbouwcorporaties, Vitis Welzijn, zorgorganisaties in Westland en regio. Verder was zij van 2004 tot 2013 voorzitter van de raad van toezicht van het LSR.

De vorige keer is de prijs uitgereikt aan Michiel Zeeuw.

Wie nomineert u?

Kent u iemand die de Annemiek Koremansprijs verdient? Nomineer hem of haar!

Half februari 2018 zal de Annemiek Koremansprijs voor de derde keer worden uitgereikt door het LSR. In de jury zitten Annemiek Koremans, Jasper Boele, directeur LSR en Harmke van den Akker, adviseur Medezeggenschap LSR.

Schrijf uw motivatie waarom u vindt dat deze persoon de Annemiek Koremansprijs verdiend heeft. Stuur deze voor 21 januari 2018 naar info@hetlsr.nl o.v.v. Nominatie Annemiek Koremansprijs.

Geplaatst op maandag 11 december 2017.

Agenda

14 december 2018

LSR-Hub Samen Beslissen/Shared Decision Making

18 januari 2019

Netwerkbijeenkomst cliëntenraden Ggz, MO en Verslavingszorg

24 januari 2019

De Netwerkcarrousel

25 januari 2019

Basiscursus medezeggenschap

Meer agenda.

Bestellen

Het LSR
 

Website informatie

© 2002-2018 LSR, landelijk steunpunt (mede)zeggenschap Het LSR • Postbus 8224 • 3503 RE Utrecht • 030 - 293 76 64 • info@hetlsr.nlPrivacy