Startpagina >> Cursussen >> Agenda >> Agendadetail

SamenSterkdag Rosmalen (NB) - Kom ook en doe mee!

2
nov
2018

Van half september tot half november 2018 zijn verdeeld over het land SamenSterkdagen te bezoeken. Vanuit het programma Ik doe mee! – Samen Sterk voor Kwaliteit, organiseren de cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR, deze bijeenkomsten voor mensen met een beperking, familie en professionele hulpverleners/begeleiders. Dat doen zij samen met en bij een gast-zorgorganisatie. Kom ook naar de Samen Sterk dag bij jou in de buurt. En doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Bij de SamenSterkdag kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bezoeken en meedoen aan workshops. Voor iedereen die betrokken is, is er iets te doen: voor mensen die gebruik maken van zorg en ondersteuning, familie, medewerkers, vrijwilligers, cliëntenraden. 

Voor informatie over deze SamenSterkdag

Het programma

We willen graag dat mensen met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen uit de Kwaliteitsagenda Gehandicaptenzorg. Hierin staan afspraken over kwaliteit, over samenwerken aan nóg betere zorg en ondersteuning.

De SamenSterkdag duurt van 10.00 tot 15.30 uur. Het programma bestaat onder andere uit:

  • een gezamenlijk gedeelte
  • verschillenden workshoprondes en lezingen
  • over onderwerpen die we samen met de gast-organisatie vaststellen
  • bijvoorbeeld over ‘leven in vrijheid’, ‘in gesprek over het ondersteuningsplan’, ‘toegankelijke informatie over zorg’, ‘versterken van medezeggenschap’, ‘de dialoog over goede zorg – goed leven voor ouderen’
  • een stukje ontspanning en gezelligheid.

De workshops en lezingen worden samen met ervaringsdeskundigen verzorgd.

Vijf bijeenkomsten


De Samen Sterk dagen zijn op de volgende datums en plekken:

  • vrijdag 28 september in Vries (Drenthe)
  • vrijdag 5 oktober in Rijswijk (Zuid-Holland)
  • vrijdag 26 oktober in Utrecht (Utrecht)
  • vrijdag 2 november in Rosmalen (Noord-Brabant)
  • vrijdag 9 november in Enschede (Overijssel)

Doe mee!

We verspreiden zes weken van te voren de definitieve uitnodigingen voor de bijeenkomsten. Wil je een uitnodiging ontvangen voor een van de bijeenkomsten? Laat dan je e-mailadres achter op https://vragenlijst.dezorgvraag.nl/samensterk. Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om je in te schrijven. Wil je je nu al per mail aanmelden voor één van de bijeenkomsten? Dan kan via: samensterkdagen@outlook.com.

Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.

Deze bijeenkomsten vinden plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, LSR, LFB, MEE Nederland, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS.

Bedoeld voor

Voor iedereen die betrokken is, is er iets te doen: voor mensen die gebruik maken van zorg en ondersteuning, familie, medewerkers, vrijwilligers, cliëntenraden.

Datum en tijd

vrijdag 2 november 2018 van 10.00 uur tot 15.30 uur

Locatie

in Rosmalen (Noord-Brabant)

Kosten

GRATIS

Aanmelden

We verspreiden zes weken van te voren de definitieve uitnodigingen voor de bijeenkomsten. Wil je een uitnodiging ontvangen voor een van de bijeenkomsten? Laat dan hier je e-mailadres achter en noteer de datum vast in je agenda! Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om je in te schrijven. Kijk op www.ikdoemee.nl voor meer informatie.

Voor vragen: www.ikdoemee.nl

 

Overige pagina informatie

Zoeken op deze website

Of bekijk een overzicht van alle pagina's via wegwijzer.

Recent door u bezocht

Aanmelden?
Aanmelden voor "SamenSterkdag Rosmalen (NB) - Kom ook en doe mee!".