Startpagina >> Cursussen >> Agenda >> Agendadetail

Netwerkbijeenkomst coach/ondersteuner

21
sep
2018

Als coach/ondersteuner van de cliëntenraad is het ondersteunen van de medezeggenschap je vak. Met netwerkbijeenkomsten wil het LSR bijdragen aan een professionele invulling van het vak van de ondersteuner/coach.

Programma

In de ochtend onderzoeken we hoe de cliëntenraad een goede overlegpartner is. Het behalen van resultaten binnen de medezeggenschap kan alleen wanneer zowel de cliëntenraad als de bestuurder/manager zich opstelt als een goede partner. Wat zijn belangrijke voorwaarden voor een goede partner zijn? Hoe kan de ondersteuner/coach bijdragen aan een goede relatie tussen bestuurder en cliëntenraad? Welke rol heb je hierin als ondersteuner/coach of is er geen rol? 

In de middag kunnen de deelnemers zelf thema’s en vragen inbrengen en denk je mee met collega- ondersteuners/coaches. Het doel van de netwerkbijeenkomst is opdoen van inspiratie, nieuwe inzichten en ideeën. In een interactieve setting levert de dag reflectie en bewustwording op over je eigen functie en hoe je de functie van ondersteuner/coach uitvoert.

De netwerkbijeenkomsten draaien om uitwisseling en de professionele invulling van je vak. Je ontmoet er collega’s van andere organisaties en wisselt ervaringen en voorbeelden uit. Je komt kennis halen en brengen over een actueel thema dat je in je werk als coach/ondersteuner kunt tegenkomen.

Bedoeld voor

Ondersteuners en coaches cliëntenraden gehandicaptenzorg, die lid zijn van het LSR.

Leden ontvangen automatisch een uitnodiging.

Datum en tijd

21 september 2018 van 10.00 uur tot 15.30 uur

Locatie

Kantoor LSR, Kanaalweg 17c - B2, 3526 KL Utrecht

Kosten

 € 95,– (inclusief lunch en materiaal) alleen toegankelijk voor ondersteuners/coaches waarvan de cliëntenraad lid is van het LSR

Aantal deelnemers

maximaal 20

Aanmelden

U kunt zich tot 2 weken voor de bijeenkomst aanmelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en routebeschrijving.

Voor vragen: secretariaat van het LSR via info@hetlsr.nl) of 030-293 76 64.

 

Overige pagina informatie

Zoeken op deze website

Of bekijk een overzicht van alle pagina's via wegwijzer.

Recent door u bezocht

Aanmelden?
Aanmelden voor "Netwerkbijeenkomst coach/ondersteuner".