Startpagina >> Cursussen >> Agenda >> Agendadetail

Jaarcongres cliëntenraden en ondernemingsraden

25
sep
2018

Verandering is aan de orde van de dag binnen de zorgsector. Als ondernemings- of cliëntenraad moet u daarom goed voorbereid zijn op zaken als digitalisering, de Wmcz, de vernieuwde Zorgbrede Governancecode en nieuwe kwaliteitskaders.

Als cliëntenraad heeft u te maken met diverse ontwikkelingen. Als de conceptwet Wmcz wordt aangenomen beschikt u ineens over het instemmingsrecht. U kunt de belangen van de cliënten dan nog beter behartigen. Een ander belangrijk thema is de kwaliteit van zorg, want op welke wijze heeft u als cliëntenraad invloed op het kwaliteitskader?

Ook als ondernemingsraad wilt u graag vroegtijdig invloed op besluitvorming. Zo zijn er verschillende trajecten die zowel van invloed zijn op medewerkers als cliënten. Als cliëntenraad en ondernemingsraad kunt u elkaars krachten bundelen.

Jaarcongres medezeggenschap in de zorg 2018

Kom daarom naar hét jaarcongres voor cliëntenraden, or-en en ambtelijk secretarissen, georganiseerd door Zorgvisie in samenwerking met het LSR.

plaatje congres

Programma en inschrijven

(korting voor leden van het LSR en 3e persoon gratis!)

Het congres Medezeggenschap in de zorg gaat tijdens diverse workshops en verdiepingssessies in op kennis voor mogelijke advies- en instemmingstrajecten waar u binnenkort zeer waarschijnlijk mee te maken krijgt!

In één dag leert u alles over de positieve invloed die u als OR- of CR-lid uit kunt oefenen op de strategische besluitvorming van uw zorgorganisatie.
Onze deskundige sprekers inspireren u graag en geven inzicht in hoe ondernemings- en cliëntenraden van elkaar kunnen leren.

Enthousiaste sprekers en leuke workshops.
Vooral de aandacht voor de samenwerking tussen OR en cliëntenraad sprak mij aan!
Deelnemer congres 2017

Het congres Medezeggenschap in de zorg biedt u een leerzame dag vol workshops, verdiepingssessies en actualiteiten over de status van medezeggenschap in de zorg.

In de ochtend volgt u een plenaire lezing met als thema 'verkenning van het e-health landschap en de rol van medezeggenschap'. In de middag zijn er drie sessieronden waarin u zelf kiest welke workshop u wilt volgen. Bijvoorbeeld naar de workshops die gegeven worden door het LSR:

  • Instemmingsrecht voor cliëntenraden in de nieuwe wet
  • Inzicht krijgen in kwaliteit van zorg

Leden van het LSR krijgen korting. Ledentarief: € 299,-

NBC Nieuwegein

Aanmelden

 

Overige pagina informatie

Zoeken op deze website

Of bekijk een overzicht van alle pagina's via wegwijzer.

Recent door u bezocht